Αγαπητέ συνεργάτη,

η εταιρία μας, Transcosmetic, με πολυετή παρουσία στο χώρο της ομορφιάς τόσο μέσω της προμήθειας καλλυντικών (1976), όσο και σε παρεχόμενες υπηρεσίες αισθητικής (1969), περιποίησης άκρων/ονυχοπλαστικής (1995), θεραπειών Μικροχρωμάτωσης (1995), εφαρμογών στο βλέφαρο και τις βλεφαρίδες (1996), αξιολογεί συστηματικά την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, στοχεύοντας στην προστασία των επαγγελματιών και των πελατών τους, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η Transcosmetic, έχοντας διευρύνει τις συνεργασίες της σε τομείς σχετικούς με την ομορφιά και την περιποίηση, συνεργάζεται με γνωστούς Ευρωπαϊκούς οίκους, με επαγγελματικά προϊόντα όπως:

Wimpernwelle - ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΚΑΙ ΒΑΦΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΦΡΥΔΙΩΝ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ. (Αποκλειστική Αντιπροσωπεία Ελλάδος από το 1996).

Goldeneye - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΙΚΡΟΧΡΩΜΑΤΩΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ/ΜΑΤΙΩΝ/ΧΕΙΛΙΩΝ, PARAMEDICAL ΘΗΛΕΣ/ΟΥΛΕΣ/ΛΕΥΚΗ, SCALP. (Αποκλειστική Αντιπροσωπεία Ελλάδος από το 2001 και υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος της GOLDENEYE για την Ελλάδα από το 2003).

Nail Selection - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. (Αντιπροσωπεία Ελλάδος από το 2005).

Επίσης, GOLDENEYE WOB Masks / MARIE CHRISTINE / ERLINDA / Busch c.o.

Οι έμπειροι ειδικοί μας, μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή των κατάλληλων για τις ανάγκες σας προϊόντων, δίνοντάς σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα χαρακτηριστικά τους.

Επίσης, μέσω των εκπαιδευτικών σεμιναρίων και των παρουσιάσεων που οργανώνονται στη σχολή μας, έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις προτεινόμενες από την εταιρία μας τεχνικές, από εξειδικευμένο προσωπικό, πρόθυμο να συνεργαστεί μαζί σας. - Μόνιμο Μακιγιάζ, Περμανάντ & Βαφή Βλεφαρίδων/Φρυδιών, Μανικιούρ-Πεντικιούρ-Ονυχοπλαστική-Nail Art Design -.