Μπορεί κατά την εφαρμογή, οι βλεφαρίδες να κοπούν?

  1. ΟΧΙ. Τα GELS για ΑΝΥΨΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ της WIMPERNWELLE είναι πολύ ήπια. Το GEL 1 ανοίγει τα λέπια της βλεφαρίδας, το GEL 2 φιξάρει στη νέα φόρμα. Προετοιμάζοντας τη χημική σύσταση των gels της WIMPERNWELLE, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση τα επίπεδα του pH να είναι ρυθμισμένα, ώστε να μην καταπονείται η δομή των βλεφαρίδων.Χρειάζονται οι βλεφαρίδες μου κάποια ιδιαίτερη φροντίδα μετά την εφαρμογή?

Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν υποχρεωτικό ούτε συνδέεται με τη δράση των GELS. Ωστόσο, γενικά προτείνουμε για ενδυνάμωση και προστασία όλων των βλεφαρίδων - έχοντας ή όχι προηγηθεί η θεραπεία ανύψωσης των βλεφαρίδων - το Eyelash & Eyebrow BALM. Πλούσιο σε καστορέλαιο, μια ουσία γνωστή από τα αρχαία χρόνια, για τη φροντίδα της τρίχας.


Μπορώ να κάνω βαφή στις βλεφαρίδες μου, αμέσως μετά την Ανύψωση Βλεφαρίδων WIMPERNWELLE?

ΝΑΙ, οι βλεφαρίδες μπορούν να βαφτούν αμέσως μετά τη θεραπεία φορμαρίσματος. Καθώς θα δείχνουν λίγο πιο ανοιχτές μετά το φορμάρισμά τους, οι ανυψωμένες βλεφαρίδες θα αναδειχθούν ακόμα καλύτερα, μετά την εφαρμογή της βαφής.

Εάν στο στούντιό σας χρησιμοποιείτε την ήπια, αλλά πολύ ισχυρή βαφή EYELASH & EYEBROW TINT BINACIL™, η διαδικασία εφαρμογής αμέσως μετά τη θεραπεία ανύψωσης βλεφαρίδων της Wimpernwelle θα είναι πραγματικά πολύ σύντομη: Με προτεινόμενο χρόνο παραμονής μόνο 2 λεπτά, οι βλεφαρίδες σας αποκτούν την επιθυμητή χρωματική ένταση.


Ποιές είναι οι διαφορές, συγκρίνοντας την ΑΝΥΨΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ WIMPERNWELLE με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων?

Η καμπύλη που επιτυγχάνεται με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων, γίνεται με μηχανικό τρόπο. Κατά το φορμάρισμα των βλεφαρίδων με ψαλιδάκι, μπορεί εύκολα να τσακίσουν και ενδεχομένως να κοπούν.

Με τη μέθοδο ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ της WIMPERNWELLE, η χρήση του GEL 1 βοηθά τα λέπια της τρίχας να ανοίξουν και το GEL 2 να κλείσουν, φιξάροντας στη νέα φόρμα. Με τη μέθοδο ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ της WIMPERNWELLE, οι βλεφαρίδες θα παραμείνουν στη νέα τους φόρμα για 6-8 εβδομάδες. Χρησιμοποιώντας το ψαλιδάκι βλεφαρίδων, η διαδικασία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται καθημερινά.

Με τη μέθοδο ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ της WIMPERNWELLE, επιτυγχάνετε εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια και αντοχή.

Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων θα μπορούσε να αποδειχθεί περισσότερο χρήσιμο, μόνο σε απρόβλεπτες και επείγουσες περιπτώσεις.


Η ΑΝΥΨΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ μου κράτησε μόνο για μία εβδομάδα!

Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα μαλλιά, υπάρχουν βλεφαρίδες που δύσκολα φορμάρονται στη νέα καμπύλη.

Είναι επίσης πιθανό, τα GELS της Wimpernwelle, λόγω της πιο εκλεπτυσμένης σύστασης να μην έχουν προλάβει να δράσουν πλήρως στα χρονικά πλαίσια της θεραπείας. Παρακαλούμε, συζητήστε το πρόβλημα με το στούντιο που επισκεφτήκατε και προτείνετε μια επαφή μαζί μας, ωστέ από κοινού να εντοπίσουμε την αιτία.


Οι βλεφαρίδες μου διασταυρώνονται και / ή είναι σγουρές!

Σε αυτή την περίπτωση, οι λεπτές βλεφαρίδες έχουν διασταυρωθεί μεταξύ τους επάνω στο ρολλό και / ή το GEL έχει τοποθετηθεί πολύ κοντά στις άκρες των βλεφαρίδων.

Μην ανησυχείτε: Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα. Παρακαλούμε, συζητήστε το πρόβλημα με το στούντιο που επισκεφτήκατε και προτείνετε μια επαφή μαζί μας.


Η θεραπεία δεν είναι αποτελεσματική επάνω μου?

Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, η δομή της τρίχας μπορεί να μην αλλάξει με τα ήπια GELS της WIMPERNWELLE.

Ωστόσο, συνήθως είναι αρκετό να συζητήσετε με το στούντιο που επισκεφτήκατε τα στάδια της διαδικασίας και να προτείνετε μια επαφή μαζί μας.